Kariyer Günleri

Kariyer Günleri- Fethiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yılmaz Köse 17.10 2019 saat 13:30’da Bölümümüz ilk Kariyer Günleri etkinliği olarak “Mali Müşavirlik Mesleği Ve Kariyer İmkânları” konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Fethiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yılmaz Köse’nin katıldığı konferansta Serbest Muhasebecilik, Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetçilik ile ilgili bilgiler verilmiştir. Başkan Köse, muhasebecilik mesleğini anlatırken staj süreleri, giriş ve bitirme sınavlarına değinmiştir. Muhasebecilik mesleğinin önemini hiçbir zaman yitirmeyeceğini ve garantili mesleklerden olduğunu söylemiştir. Fethiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Saymanı Murat Koca ve Fethiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Sekreteri Murat İnce’nin de katıldığı konferansta öğrencilere deneyimler ve mesleğin geleceğinden de bahsedildi. Etkinlik öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 31.10.2019 00:26

Son Etkinlikler